Jste zde

Domů » Aktuality

Běžkařské Eldorádo v Ramsau

Tak ještě poslední instrukce a jde se na to

... skating on sunshine

tyto slova znalcům běžeckého lyžování není nutno překládat. Běžecké lyžování a skating nyní zažívají opět své dobré časy. Pohybem v přírodě se probouzejí všechny smysly a pomáhá také k dobré zdravotní kondici. Možná, že žádný jiný sport, který se provozuje v zimě, nezanechává v člověku tak dobrý pocit a šťastné chvíle.

150 km běžeckých stop ve výšce 1.000 - 2.700 m.n.m., čeká na své pokořitele. 70 km tratí je určeno pro volný styl a dalších 70 km pro bruslení. Obtížnost stop si každý vybere sám podle toho, jak zdatný se cítí. Když se k tomu přidá i krásně slunečné počasí je celkový dojem z tohoto sportu ještě umocněn.

Nechte se zlákat a přijeďte si skating vyzkoušet také. Tento zimní sport má trasy dělené podle stupně obtížnosti, ale i na těch jednoduchých tratích vás překvapí jejich rozmanitost. V klidu se můžete kochat pohledem na okolní krajinu a nenechat se ničím rušit. Celá síť běžkařských stop je vždy perfektně upravena a potkat na nich můžete nejen amatéry, ale také světoznámé sportovce.